Cykeltillbehör

Thule cykelvagn

Thule cykelvagn

När det är dags att köpa en cykelvagn är det en hel del nytt att ta ställning till. I och med att detta är en sorts produkt de flesta inte köper så ofta, kan åtskilligt ändrats sedan senaste inköpet. För att vara på den säkra sidan väljer många att satsa på ett varumärke de känner till sedan tidigare. Gott rykte är således en snabb väg till kunderna för de tillverkare som finns i branschen. En Thule cykelvagn innebär en känsla av säkerhet då produkterna funnits på marknaden under många års tid. Därmed har eventuella detaljer justerats från år till år. En cykelvagn som gått igenom de hårdaste testerna bland konsumenter, kan ofta hålla under många år.

Här kan du köpa Thule cykelvagn.

Sportvagnar

Någonting som utmärker en Thule cykelvagn är att företaget tillverkat multisportvagnar i mer än 25 år! Många av dagens föräldrar kan därför själva ha upplevt sina tidiga år tillbakalutade i en cykelvagn från Thule. Dessa vagnar har en förmåga att kunna justeras för varje tillfälle. En cykelvagn kan enkelt byggas om för att bli en perfekt vagn vid jogging eller vandring. Samma vagn kan med några justeringar förvandlas till en pulka vilket möjliggör skidåkning tillsammans med barnen. Det är inte för inte som dessa cykelvagnar rönt stora framgångar genom åren!

Att ha med barnen i en cykelvagn är ett smidigt och inte minst säkert sätt att färdas tillsammans. I och med att man kan ha med cykelvagnen/barnvagnen vart som helst, öppnas en rad möjligheter att upptäcka världen. Ta bilen när du behöver, cykeln när du kan och fortsätt till fots därefter. Till skillnad från när man använder en vanlig cykelsits för barnen, kan även de minsta åka med sida vid sida med ett syskon eller en kompis. Det finns naturligtvis en rad detaljer som varierar från en cykelvagn till en annan. Bland annat kan man välja till ett ventilerat kapell som skyddar passagerare mot regn och oväder. Som alltid när man skall använda cykeln som färdmedel, är det viktigt att regelbundet se över såväl bromsar som kedja och växlar. Allt för att åkturen skall bli säker.