Artiklar

Arvika Auktionsverk AB: En Guide till Unika Auktionsfynd

Arvika Auktionsverk AB är ett välkänt auktionshus beläget i Arvika, en småstad i Värmland som är känd för sina rika kulturella traditioner. Företaget har etablerat sig som en central plats för konst- och antikvitetshandlare, såväl som för privatpersoner som söker unika objekt. Med ett brett utbud av föremål som kommer under klubban erbjuder de en spännande möjlighet för besökare att förvärva allt från hushållsartiklar till sällsynta samlarföremål.

Auktionerna på Arvika Auktionsverk AB är tillgängliga både fysiskt på plats och online, vilket möjliggör för budgivare från olika delar av världen att delta. Med en tydlig översikt över aktuella och kommande auktioner på deras webbplats är det enkelt för intresserade att hålla sig uppdaterade och planera sina bud. Bolagets framgång återspeglas i deras regelbundna auktionshållning och det varierande utbudet som lockar både nya och återkommande kunder.

Företaget, som är beläget i den pittoreska kvarnen Sulvik, har under årens lopp etablerat ett starkt rykte. Med en dedikerad personalstyrka och expertis inom området, präglas Arvika Auktionsverk AB av en professionell atmosfär. Bolagets transparens och tillmötesgående kundservice gör det till en betrodd aktör inom den svenska auktionsmarknaden.

Om Arvika Auktionsverk AB

Arvika Auktionsverk AB är ett auktionhus baserat i Arvika kommun som har specialiserat sig på försäljning av varor genom auktion. Företaget är väl etablerat och erbjuder en mångsidig verksamhet.

Historia och Bakgrund

Arvika Auktionsverk AB har sitt säte i Arvika och bedriver auktionsverksamhet på Stränggatan 8. Verksamheten är aktiv i Svensk Näringsgrensindelning under övriga företagstjänster.

Organisationsstruktur

Företaget, med organisationsnummer 559264-2879, är ett aktiebolag med juridisk personstatus. Arvika Auktionsverk utför bolagsordning och firmateckning enligt bolagsverkets regler. Firmanamnet är registrerat, och det finns specificerade verkliga huvudmän.

Ekonomi och Nyckeltal

Under 2022 rapporterade Arvika Auktionsverk AB en omsättning på 6 725 KSEK och ett resultat på 509 KSEK. Nyckeltalen såsom kassalikviditet, vinstmarginal och soliditet återspeglar företagets ekonomiska ställning. Företaget är momsregistrerat och innehar F-skatt.

Verksamhetsområden

Det huvudsakliga verksamhetsområdet är auktionsverksamhet, inklusive både internetauktioner och fysiska auktioner. Utöver detta hanterar företaget även servering, fastighetsförvaltning och relaterade affärsområden. Med sina olika affärsområden betjänar Arvika Auktionsverk AB både Arvikas lokalbefolkning och kunder från andra orter.

Tjänster och Produkter

Arvika Auktionsverk AB erbjuder ett brett utbud av auktionsrelaterade tjänster inom Värmlands län, särskilt i Arvika kommun. Deras tjänster omfattar säker anmärkningskontroll och grundlig granskning av föremål, samt tillhandahållandet av årsredovisningar för ökad transparens.

Auktionskategorier

Arvika Auktionsverk AB håller auktioner inom olika kategorier som inkluderar unika och varierande objekt:

  • Belysning: Exempelvis taklampor, inklusive taklampa tiffany-stil, plafonder och specialartiklar som amerikaklockor och väggklockor.
  • Möbler: Från trädgårdsmöbler som campingbord och fåtöljer till inomhusmöbler såsom sängbord, hörnskåp, och skrivbordsstolar.
  • Fritidsartiklar: Cyklar, träningscyklar, och andra relaterade artiklar.
  • Verktyg och Utrustning: Verktygsväskor, säckkärror och liknande objekt för hushåll och yrkesmässigt bruk.

Auktionsprocessen

Processen att delta i auktioner hos Arvika Auktionsverk AB är klar och tydlig:

  1. Registrering & Säkerhet: Kunder måste registrera sig och godkänna användarvillkoren för att säkerställa en trygg auktionsmiljö.
  2. Budgivning: Kunden deltar i budgivningen, antingen personligen eller via internet, där öppen budgivning tillämpas för ökad transparens.
  3. Resultat & Utlämning: Efter auktionens slut kommuniceras resultatet, och köparen kan sedan hämta sina objekt under angivna tider enligt Arvika Auktionsverk AB öppettider.