Nyheter

Shorts – för sommarens alla aktiviteter

Liksom alla kläder, shorts måste tas om hand på rätt sätt för att säkerställa att de ser bra ut. Det perfekta sättet att ta hand om dem är att tvätta dem en eller två gånger i veckan som mest. Frekvensen av tvätt beror på vilken typ av tyg som shortsen är gjorda av. Handtvätta alltid shortsen genom att tvätta dem på ett noggrant sätt i en tvättmaskin. Lägg dem aldrig i tvättmaskinen med något annat tyg, eftersom det kan skada dem. Sedan, när de är våta, låt dem sitta i vattnet i minst ett par minuter för att säkerställa att fukten avlägsnas från dem.

Det rekommenderas starkt att du inte köper shorts av dålig kvalitet för ditt barn. Anledningen till detta är att kläder ofta har en air av elegans om dem att om de underhålls på rätt sätt verkligen kan göra dina kläder ser fantastiskt. Det finns många anledningar till varför människor väljer att köpa sina egna kläder och det är viktigt att föräldrar lär sig att ta hand om sina barns kläder så att de kan uppskatta dem så mycket som möjligt. Om ditt barn har shorts som är gjorda av specifikt bomullstyger, måste de kemtvättas av experterna för om det inte görs på rätt sätt, kommer de att bära bort på tyget. Shorts finns på rätt plats men försiktighet bör iakttas när du väljer vilken stil du vill ha för ditt barn. Det finns många val som du kan hitta och du kan köpa dem från en mängd olika online-återförsäljare som tillgodoser barn. Bära shorts under sommarmånaderna är bra för att hålla kroppen sval samt hålla benen varma och torra.

Tvättråd

Det är viktigt att shortsen hängs upp utan att vikas så att de inte fångar något damm eller smuts. Om du inte hänger ut dem, är det svårt att undvika dem från att ackumuleras på dem. När shortsen är helt våta, använd en torr trasa för att sedan torka av dem helt. Låt dem inte torka på egen hand eftersom de potentiellt kan skada tyget. När du gör det, placera dem i ett torrt område så att fukten är helt elimineras. Bomull shorts är mer benägna att sträcka mer när de först bärs. De tenderar också att krympa efter att ha tvättats flera gånger. Tvätta dem med hjälp av en maskin i stället för en mild tvättcykel kommer att få dem att krympa så det är bäst att ge dem en mild tvätt med en mild cykel. Bomull shorts krympa när tvättas i en vanlig tvättmaskin också så om du köper från en butik, fråga dem vad den rekommenderade processen är för dem att tvättas i en vanlig tvättmaskin.

När shortsen torkar kan du sedan hänga upp dem för att torka ordentligt. Se till att de är ute ur solen så att de inte skadas. Det finns många olika saker som kan hända när shorts torkas och kan vara mycket skadligt, så det är viktigt att du tar hand om dem ordentligt.

Besök fashionising.se för mer information om shopping.